HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Termékeinket akár egy munkanapon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. 

A déli 12:00 óráig leadott megrendeléseket futárszolgálatunk másnap garantáltan megkísérli kiszállítani! (A péntek déli 12:00 óráig leadott termékek Hétfőn, A Péntek 12:00 – Hétfő 12:00 között beérkező megrendeléseket pedig kedden szállítjuk ki!) 

A házhozszállítás díja: 990,- Ft (15.000,- Ft vásárlás felett ingyenes).

Biztosan találsz még 1-2 hasznos terméket, amivel máris eléred ezt az összeghatárt, mert mi is jobban szeretünk INGYEN SZÁLLÍTANI!

A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj (ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot), hogy rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben csomagod szállítását szeretnéd nyomon követni, keresd fel szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Kft. honlapját és keress rá a rendelt termékre a tőlük kapott visszaigazoló levélben kapott csomagszám alapján!

(https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes).

Ha bármilyen problémába ütközöl, kérlek, hívd a YUTIPET ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol pontos információkat fogsz kapni.

Mobil: +36-30-663-1366

EGYSZERŰ FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL, VAGY UTÁNVÉTTEL

  • Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)

SimplePay VISA, Mastercard

 Amennyiben ezt a lehetőséget választod, fizetésed biztonságát az OTP SimplePay rendszere garantálja, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal tudod kifizetni a rendelésed ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan email-ben visszaigazolja Neked.

Készpénzes fizetés futárnak (UTÁNVÉT) 1.450,- Ft  (Szállítással együtt)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Kérlek, hogy lehetőség szerint pontos összeget készíts elő, mert a futár nem minden esetben tud visszaadni!

  • PayPal fizetés

PayPallal történő fizetés Extrán biztonságos és egyszerű!

A PayPal egy elektronikus fizetési mód, amelynek fiókjai úgy működnek, mint a normál bankszámlák. A tranzakciók azonnal létrejönnek, beleértve a fiókok közötti átutalást is. A PayPal fizetési móddal online webáruházak milliói közül rendelhet, és gyakran nevezik a Paypalt az Internet Bankjának. A PayPallal történő megrendelés kifizetése után a kiszállítás a PayPal fiókban megadott címre történik. 

  • Személyes átvétel

Telefonos egyeztetést követően telephelyünkön is lehetőség van személyes átvételre. Itt válogathatsz, kipróbálhatod termékeinket.

Hozd magaddal Kedvenced is, hogy fel is próbálhassátok a kiválasztott termékeket!

Egyeztessünk telefonon: 30/663-1366

Telephelyünk címe: 1039 Budapest, Maros utca 6.

TELEPHELYÜNKÖN KIZÁRÓLAG KÉSZPÉNZES FIZETÉSRE VAN LEHETŐSÉG!

Megértésedet köszönjük!