Egyedi kutyahám, ami nem csupán látszatra megnyerő

egyedi kutyahám
2020.06.18. 0 Hozzászólások

Egy egyedi kutyahám nem csak azért előnyös, mert kiemelheti a kutyád különlegességét. Egy hámnak ugyanis ettől sokkal többet kell nyújtania. Az egyedisége pedig nem csupán a külcsínben, hanem az elnyűhetetlen alapanyagokban, valamint a kutyahám által biztosított kényelemben és biztonságban is tetten érhető. 

A széles kínálat ellenére sem könnyű valóban minőségi és egyedi kutyahámot találni, de mi tudjuk, hol keresd!

Egyedi kutyahám: egyéniségek előnyben

Egyedi kutyahám? Miért ne! Ha a kutyád egy igazi egyéniség, itt a lehetőség, hogy az általa viselt hámmal is kifejezd és megmutasd a nagyvilágnak!

A Yutipet RnD kutyahámokhoz éppen ezért saját grafikus hám-címkéket rendelhetsz.

A hámok mindkét oldalán elhelyezhető tépőzáras címkék azon túl, hogy egyedi megjelenést kölcsönöznek a kutyusodnak, fontos információkat és akár mókás képeket is tartalmazhatnak. A tépőzáras megoldásnak köszönhetően pedig bármikor könnyedén cserélhetőek.

A lehetőségek tárháza tehát szinte végtelen és csak rajtad múlik, hogy melyik ötletedet valósítsuk meg! 

De valójában mitől lesz kiemelkedő egy kutyahám: az egyediség esszenciái

Ahogyan azt már fentebb is említettük, az egyedi kutyahám nem csupán a külső megjelenésében tükröz különleges jegyeket. Mert bármennyire is megnyerő egy-egy kutya felszerelés, ha gyenge minőségű alapanyagokból készül és ezért nem elég tartós vagy kényelmes a kutya számára.

Ezért az

  • 5 ponton tökéletesen a kutya testére igazítható
  • változatos színekben elérhető
  • extra széles fényvisszaverő csíkokkal ellátott
  • kivételesen erős és ellenálló külső anyagból készült Yutipet RnD kutyahámokat  
  • a legismertebb sportcipő gyártó cégek által is használt, jól szellőző és puha bélés anyagokkal béleljük

A legtöbb kutyahám belső anyaga még ha valamilyen szinten tartós is, általában nem egy könnyed, szellőző anyag. Ez pedig komoly problémákhoz vezethet. Ha ugyanis séta közben elkap benneteket egy-egy zápor, vagy közösen úszok egyet a kutyáddal, netán túráztok és például az aljnövényzet nedves, a hám is könnyen átnedvesedhet

Ha pedig a kutyahám belső bélése nem szellőzik megfelelően és nem szárad gyorsan, a kutya teste befülledhet. A nyirkos anyaggal való folyamatos érintkezés pedig a kutyáknál különböző bőrbetegségek kialakulását is előidézheti.

A Yutipet RnD kutyahám éppen ezért kiváló szellőző tulajdonságokkal rendelkező és gyorsan száradó, kellemesen párnázott béléssel készül. Így biztosítani tudja a maximális komfortot akár a te kutyusod számára is.

Ha tehát kedvencednek valóban egyedi kutyahámot szeretnél választani, ne érd be kevesebbel! A Yutipet RnD nem okoz majd csalódást! Válaszd ki a kutyád számára megfelelőt a webáruházunkból most! 

Leave a Comment

Your email address will not be published.