A Panzi-Pet már letette mellettünk a voksát: te miért maradnál ki?

panzi-pet.png
2020.08.18. 0 Hozzászólások

A kutya felszerelések piaca rendkívül telített. Számtalan jól csengő vagy épp kevésbé ismert márka képviselteti magát a házi kedvencek igényeinek kielégítésére szakosodott boltok polcain. Ilyen pl. a Panzi-Pet is.

Legyen szó akár a sarki kisállateledel- és felszerelés boltról vagy egy nagyobb áruházláncról, egy biztos, ha egy új termékkel szeretnél bejutni, akkor bizony fel kell kötnöd azt a bizonyos nadrágot. A küldetés azonban nem lehetetlen! Nekünk sikerült! A részletekért olvass tovább!

Megállapodást kötöttünk a Panzi-Pet Kft-vel!

A Panzi-Pet Kft. nagykereskedői hálózatában mostantól a Yutipet egyedülálló kisállat felszerelései is elérhetőek!

Ezentúl az összes általunk készített, a kisállat felszerelések piacán kuriózumnak számító kutyahám, nyakörv, valamint póráz típust és természetesen a teljesen egyedi grafikus hámcímkéket is megtalálod a kínálatukban.

Rendkívül büszke vagyok erre a megállapodásra, hiszen a Panzi-Pet Kft. neve mára fogalommá vált a különböző gyártók és a kisállattartók körében.

A Panzi-Pet számára a minőség az első

A Panzi-Pet Kft. 1996-os alapítása óta folyamatosan azon dolgozik, hogy egyedülállóan széleskörű és kimagasló minőségű termékkínálatot biztosítson a hazai kisállattartók számára.

Ezért nyitottak a valóban magas minőséget képviselő, hazai gyártású kisállat felszerelések iránt is.

A Panzi-Pet brand tehát ennek a sziklaszilárd elvének köszönhetően vált az elmúlt évtizedek során Európa-szerte (sőt még olyan egzotikus helyeken is, mint Bahrein és Kína) egyre ismertebbé és elismertebbé.

A saját gyártású, illetve az általuk forgalmazott termékeket megtalálhatjuk a különböző díszállat eledel és felszerelés boltokban, áruházláncokban, a szuper- és hipermarketekben, valamint a webáruházakban is.

Miért épp a Yutipet felszerelésekre esett a választásuk?

A YUTIPET ugyan most még egy kis vállalkozás, de ki mondta, hogy a kicsi bors, nem lehet erős? 

A YUTIPET zászlóshajója az egyedülálló, ergonomikus RnD biztonsági kutyahám, már számos kutyának és gazdinak hozta el a gondtalan, biztonságos séták örömét és nyugalmát. 

Az RnD kutyahám ugyanis:

  • tökéletesen szabadon hagyja a vállakat, ezért nem korlátozza a kutyát a szabad mozgásban
  • extra széles fényvisszaverő csíkokkal van ellátva, a tökéletes biztonságért
  • minőségi és tartós, a legnevesebb márkák által is használt alapanyagokból készül
  • párnázott kialakításának és szinte súlytalan megjelenésének köszönhetően extra kényelmet biztosít bármilyen testfelépítésű kutyus számára
  • 5 ponton állítható hevederekkel készül, ami lehetővé teszi a minden körülmények közötti csavarodás-mentes, tökéletes illeszkedést
  • az innovatív anyaghasználatnak köszönhetően pedig a kitűnő szellőzés és a rendkívül gyors száradás is garantált

A 10 méretben és változatos színekben elérhető kutyahámokon a gerincvonal mentén párnázott fogót is elhelyeztünk, hogy ha szükséges, a kutya, póráz használata nélkül is azonnal megfogható legyen.

Egyéb termékeink, az ugyanilyen koncepció szerint készített:

A Panzi-Pet Kft-nél már bizonyítottunk. Mostantól tehát náluk is beszerezheted a termékeinket!

Leave a Comment

Your email address will not be published.