A NEM ERGONOMIKUS KUTYAHÁMOK HÁTRÁNYAI

2020.05.21. 0 Hozzászólások

A kutyahámok között válogatva több szempont alapján is dönthetsz: megjelenés, szín, méret, anyag stb. A legfontosabb szempontok azonban: a kényelem és a biztonságos használat.

A kutyahámok többsége viszont, bármennyire is jól mutatnak első ránézésre, épp ezt a két kritériumot nem teljesítik. Márpedig a kutyád testi és lelki jólétét nem befolyásoló, szinte pillekönnyű és észrevétlenül viselhető hám, nagyságrendekkel élvezetesebbé, biztonságosabbá és nyugodtabbá teheti a közös sétáitokat. 

A kutyahámok leggyakoribb hibái

A kutyahámok gyakran nem megfelelő kialakításúak, ami több probléma okozója is lehet.

A szabad mozgást befolyásoló, illetve a teljes vállizületi mozgáspályát bármilyen szinten gátló kivitel, a kutyák számára megnehezíti a séták és a mozgás élvezetét. Tehát zavaró és potenciális stresszforrás lehet. 

nem tökéletesen illeszkedő, bizonyos helyzetekben elmozduló, elcsavarodó hámok pedig azon túl, hogy kényelmetlenek, nem  garantálják a kutyahámoktól elvárható biztonságot sem. Ez pedig azt jelenti, hogy egy óvatlan pillanatban a kutya kibújhat belőle és akár el is szaladhat, ami rendkívül balesetveszélyes.

A fenti problémákat mindenképpen el kell kerülni és mi azt is tudjuk, hogyan!

Ergonomikus kutyahámok: mik is ezek valójában?

Sokszor találkozunk az ergonomikus kutyahám kifejezéssel, ami a kutyahámok esetében azt jelenti, hogy az adott  felszerelés viselése a kutyát sem testileg sem lelkileg nem károsítja.

A valóban és  nem csak nevükben ergonomikus kialakítású, professzionális hámok tehát a kutyák számára szinte észrevétlenek. Jó irányíthatóságot, tökéletesen biztonságos és gondtalan sétákat nyújtanak.

Hol találhatsz a kutyusod számára kiváló és megbízható ergonomikus kutyahámokat?

Ha egy tartós, könnyen tisztítható, gyorsan száradó, több színben elérhető, egyedi megjelenésű, ugyanakkor maximálisan biztonságos és kibújás-biztos, tökéletesen a kutyád testére illeszthető, ergonomikus kialakítású hámot keresel, számodra a YUTIPET RnD biztonsági kutyahám a megfelelő választás!

A YUTIPET RnD biztonsági  kutyahámok ergonomiai és egyéb kiváló tulajdonságait, több mint egy éve a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat négylábú munkatársai tesztelik és használják nap mint nap. Ha nekik bevált, a te kutyáknak is be fog!

Válaszd ki most négylábú családtagod kedvenc hámját, hogy hamarosan együtt élvezhessétek a séták közben a teljes szabadság minden örömét!

Leave a Comment

Your email address will not be published.